Geboorte en postpartum doula | Webshop voor vrouwen

Energetische

Vrouwen Massage

Een massage is de ideale manier om even tot rust te komen. Wist je dat door huid-op-huidcontact jouw oxytocine of knuffelhormoon meteen omhoogschiet? Zo kan je je beter ontspannen en laat je de rush van de maatschappij even achter je.


Bij een energetische massage werk ik op de energiepunten en meridianen in het lichaam maar ook met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komen.

Deze massage is heerlijk zacht en krachtig tegelijk, waardoor je in een diepe ontspanning komt.

Alle vrouwen zijn welkom!Hoe gaat het praktisch in zijn werk?


Ik bied jou een welverdiende pauze om jezelf terug te vinden. Met een kopje thee of een glas water luister ik eerst naar jouw verhaal. Rust, ruimte, veiligheid en liefde staan hier centraal.

Je hebt zelf de keuze of je jouw ondergoed aan laat of niet.

Ik gebruik enkel biologische en verwarmende massageolie, want je verdiend enkel het beste.
Wat is jouw investering?


Voor de energetische vrouwenmassage van 1,5 uur betaal je 110 euro.


Energetische vrouwenmassage te zottegem, nabij Geraardsbergen.

'Energeteisch massage haalt jou uit je hoofd en helpt je gronden.'

RUST & VERBINDING

Vanaf het moment dat ik de praktijkruimte binnenkwam voelde ik een oase van rust en verbinding. Celine neemt eerst wat tijd voor een gesprek met een tasje thee. Ik boekte een auramassage gewoon als mama. Ook daarvoor kan je bij Celine terecht. De aanrakingen met haar handen voelen zo liefdevol, helend en zacht aan. Celine doet dit echt met hart en ziel. Zo blij dat ik me dit zelf heb cadeau gedaan. Ik maak zeker nog een afspraak.

* INGE APER *