Geboorte en postpartum doula | Webshop voor vrouwen

BABYBLESSING

Een warme en liefdevolle ceremonie voor je baby

babyblessing door Groeien & Bloeien in Zottegem

DE GEBOORTE VAN JE KINDJE VIEREN


Als je kindje een aantal weken of maanden oud is, organiseer ik graag samen met jullie een ceremonie. Hierin wordt jullie kindje liefdevol ontvangen en verwelkomd door de naaste familie en vrienden. 


We bekijken samen hoe het pad naar de zwangerschap verlopen is en welke teksten of andere symboliek je graag wil toevoegen. Je staat stil bij het ouderschap en welke waarden en normen je wil meegeven aan je kindje. Iedereen krijgt de ruimte om wensen te delen. Een babyblessing is een bewuste keuze om het leven en de liefde te vieren, samen met jullie dierbaren. LIEFDEVOL VERWELKOMEN

EEN CEREMONIE OP JOUW MAAT


Je kan de babyblessing laten doorgaan waar je wil. Bij jou thuis, in het bos, ...

Kies een plek waar je jou verbonden mee voelt.


HOE GAAT DIT PRAKTISCH IN ZIJN WERK?


Je kan de babyblessing laten doorgaan waar je wil. Bij je thuis of in het bos? Het kan allemaal. Kies in elk geval een plek waar je jou verbonden mee voelt. Ik leg zelf contact met alle lieve mensen die jij graag om je heen wil hebben die dag. Daarnaast zorg ik voor alle benodigdheden en de aankleding van de ruimte. Ook het begeleiden van de ceremonie en het invullen van de rituelen neem ik voor mijn rekening. 


JOUW INVESTERING?


In totaal duurt de ceremonie drie uur en betaal je 295 euro (exclusief kilometervergoeding van 0,41 euro per km).

De voorbereiding, het leiden van de ceremonie, de aankleding van de ruimte en het gebruik van producten en materiaal zijn inbegrepen.