Geboorte en postpartum doula | Webshop voor vrouwen

BABYMASSAGE

'VERBINDEN MET JE BABY'

Wil jij ook graag weten hoe je je baby het best masseert en hem of haar zo een veilig gevoel geeft? Vraag je je af wat je het best doet als je baby huilt? En wat kan je kan doen om de hechting te stimuleren?

In deze tweedelige lessenreeks neem ik je graag mee op pad om ten volle te genieten van jouw bewust contact met je baby. We verbinden op een speelse en zachte manier en gaan op zoek naar je innerlijke stem.

VOLGENDE LESSENREEKS START 20 MAART

Door middel van haptonomie, baby-yoga, aromatherapie, slaap, babymassage, dragen en dansen verbinden we met elkaar. Je krijgt tips over hoe je je baby op de juiste manier vastneemt en neerlegt. Daarnaast bekijken we ook jouw noden en lichaamshouding, want zelfzorg komt steeds op de eerste plaats. We gaan aan de slag met een warme biologische olie en masseren je kindje op een traag en zacht ritme. Dankzij massage komt er zowel bij jou als bij je baby oxytocine of het knuffelhormoon vrij, hierdoor voelt je baby zich helemaal ontspannen.

Babymassage, verbinden met je baby
Babymassage in Zottegem, nabij Geraardsbergen, Wetteren en en Ninove

HOE GAAT HET PRAKTISCH IN ZIJN WERK?


Elke les duurt twee uur en hierin leer je stap voor stap welke massagetechnieken je kan toepassen bij je baby. We zijn met maximum 5 baby’s, zodat er genoeg tijd is voor rust en voeden. Elke les eindigen we met yoga, wiegen met de rebozo en/of een dansje. Ondertussen kan je gezellig napraten met water of thee en een snack.


Wanneer?

woensdag

20/03/'24 van 9u30 - 11.30u

27/03/'24 van 9u30 - 11.30u


Waar?

Groeien & Bloeien - Leefpunt (Ikaria)

Wantenplein 3

9620 Sint-Maria-Oudenhove

(Zottegem)

Je kan parkeren op de grote parking achteraan. Ga het grote witte gebouw binnen langs de automatische deuren.

 

Meenemen:

Grote/zachte handdoek, dekentje, je warme handen, luier en eventueel voeding.


Jouw investering?

Je betaalt 66 euro voor 2 lessen van 2 uur, inclusief een drankje en snack. Je boekt de eerste datum en je bent hierdoor automatisch ingeschreven voor de volledige lessenreeks. Je ontvangt binnen 48 uur  een link met de betaling. Na ontvangst van je betaling ligt je plaats vast.